Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ние помагаме от 2004
Специалисти в Бавария
Утвърдени клиенти
Скайп Интервю Скайп Интервю

Blog

Празниците на радостта и щастието се завръщат

Измина още една година и Коледа е точно на вратата ни. За нас в SunSet това е най-доброто време от годината, както е за повечето от вас. Коледните празници са още по-важни за нас, защото много възрастни хора разчитат на нас, и на болногледачът който ще е с тях по време на тези най - хубави праници  през годината. Много ви благодарим  скъпи болногледачи.

​Фирма „Сънсет“ е готова за втората вълна на пандемията

тази година  - 2020  ни показа на всички, че не всичко, което сме приели за даденост, винаги ще остане така. Много от промените, към които трябваше да се адаптираме, като носене на маска или дезинфекция на ръцете, вероятно ще останат с нас още няколко месеца. В SunSet реагирахме много бързо на всички промени, които пандемията донесе със себе си.

Германия е най-сигурната и стабилна страна по време на пандемия на коронавирус

Според анализ на лондонската група „Deep Knowledge“ Германия понастоящем е най-сигурната и стабилна страна в Европа по време на пандемията - коронавирус.

Поведенчески мерки за болногледачите на Сънсет, когато правят неща извън дома

Тези препоръки са специално насочени към вас като болногледач в домашна обстановкат. Те не са само за ваша собствена защита. Преди всичко, уязвимите хора, нуждаещи се от грижи, са защитени от инфекция!

Какво помага срещу коронавирус?

За да разберете как да се предпазите от коронавирус, първо трябва да разберете как вирусът може да попадне в човешкото тяло.

Коронавирус

Скъпи болногледачи, искаме да ви информираме че през тези дни всеки ден получаваме нови oбезпокоителни новини от медиите относно бързото разпространение на Коронавируса.

Репортаж на Телевизия BIT в офиса на Агенция Сънсет24 (София)

На 11.08.2016г. Агенция Сънсет24 в разговор пред медията на BITelevision. Обсъждахме важните подробностти, относно работата в Германия като болногледачи. Разяснихме как да се пазите от измами, какви документи трябва да получите и други интересни неща. Повече ще разберете от видетото видеото!