Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ние помагаме от 2004
Специалисти в Бавария
Утвърдени клиенти
Скайп Интервю Скайп Интервю

РЕФЕРЕНЦИИ

Andrea F., Унга́рия​

Започнах работа преди една година в „Сънсет“ и имам добър опит с тази фирма. Заплатата ми беше винаги редовна. За договора и другите административни неща се обръщах към фирмата която ми оказваше винаги помощ. Мисля да работя дългосрочно към тях  и чакам за второ постоянно  семейство - оферта. Най – сърдечно препоръчвам фирмата на всички мой познати, да се регистрират и да започнат работа.

Andrea F., Унга́рия​
Maria K.

Уважаема агенция,искам да Ви благодаря за човещината и отговорната работа.  От агенцията не гледат на болногледачите като на „евтина работна ръка”.  Трудовите договори ни позволяват да разширим познанията си в обгрижването на пациентите. Искам да изкажа благодарността си към Агенцията за това. В моята над 20-година практика съм имала възможност да работя и с други агенции...като някогашна учителка ви давам оценка 6 плюс!

Maria K.
Želmíra F.

„Започнах работа в агенцията през 2014. Още от първия ден бях много доволна от работата на личния ми координатор и на цялата фирма. Нямах никакви проблеми в комуникацията ми с координатора, с осигуряването на транспорта до Германия и обратното ми завръщане вкъщи, както и точността на получаване на месечното ми възнаграждение.Скъпи дами, ако все още не сте решили с коя агенция да заминете, горещо Ви препоръчвам моята агенция SunSet, от която съм много доволна. Елате при нас и ще бъдете доволни.”

Želmíra F.
Evka B.

Вие сте единствената солидна и отговорна агенция в Словакия. Много приятен персонал, както в Братислава, така и на Изток. Вие не лъжете и изплащате възнагражденията, точно както е договорено. Получавах навреме заплатата си. Препоръчвам Ви.

Evka B.
Valéria L.

Изключително съм благодарна на агенция SunSet за добрата съвместна работа. Хората, които работят в нея са изключително отзивчиви и човечни, помогнаха ми в тежка ситуация. Съжалявах само (защото бях начинаеща и нямах представа за дългото пътуване до Германия), че не предлагат работа в Австрия, която е много близо до вкъщи. Скъпи приятели от Сънсет, желая ви успешна работа и много лични успехи. Благодаря Ви!

Valéria L.
Dražen L.

"Сънсет ми даде възможността да упражнявам професията, която харесвам. Разбира се с постоянна заплата и грижа към мен. Няма нужда да казвам повече! Препоръчвам агенция Сънсет! Успех"

Dražen L.
Raina H.

"Здравейте на целия екип. Бях се спряла именно на Вашата фирма, защото до този момент аз не съм виждала толкова нагледна и изчерпателна информация, която предлагате като характеристика относно болния, местоположение, интернет/ което също една много важна информация, ако си представим един болногледач без връзка със света/.Тъй- като съм перфекционист/ последните 8 години в Бг работех като гл. инспектор в Инспектората на Агенция Социално подпомагане в София , искам още веднъж да Ви призная, че такава коректност и перфекционизъм като този във фирмата Ви, аз не съм срещала, дори тук в Германия не се ангажират с подробна информация. Моята препоръка е за обгрижване на дементно болните в напреднал стадий, например Pflegeschtufe 2, които като знаем са със затруднено преглъщане, може да се вмъкне информация дали болният може да приема обща храна, диетична или пасирана. Ако няма назначение от диетолог, това е много важен момент, в смисъл ако болногледача не е информиран, това може да е фатално за болния/могада напиша дисертация относно дементно болните и Алцхаймер/. Тъй- като Вашата фирма ще продължава да се разраства, аз Ви пожелавам  много успехи, както болногледачи, които да обслужват качествено настоящите и бъдещите Ви клиенти."

Raina H.