Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ние помагаме от 2004
Специалисти в Бавария
Утвърдени клиенти
Скайп Интервю Скайп Интервю

OФЕРТА

A: Основна информация
1.   Задължения

1. Задължения

Задълженията на болногледача/ката зависят от здравословното състояние на пациента и от изискванията на семейството. Съгласно трудовия договор вашето основно занимание е домакиня- подреждане, готвене, пазаруване и обгрижване на пациента съгласно договорките. Информацията за конкретния клиент, както и данните за контакт, можете да намерите в описанието на съответното работно място, което ние ще ви изпратим заедно с договора за работа.

2. Месторабота

2. Месторабота

За 11 години откакто нашата фирма работи в областта на обслужване на възрастни и болни хора, ние успяхме да спечелим партньори и клиенти от различни региони на Германия. Повечето от нашите клиенти са концентрирани в градовете: Мюнхен, Щутгарт, Кьолн, Дюселдорф, Билефелд, Дортмунд, Берлин, Хамбург и Хановер.Ако вие желаете клиент от конкретен регион или провинция на Федерална Република Германия, моля да го споменете при кандидатстването и ние ще се постараем да удовлетворим вашето желание. Същевременно искаме да ви информираме, че такива изисквания значително ограничават предложенията за работа и така търсенето на работно място може да се проточи до повече дни или седмици.

3. Продължителност на престоя

3. Продължителност на престоя

Минималният престой  в Германия е един месец. Стандартната продължителност на една работна смяна на болногледач/ка е  6-12 седмици. Имаме семейства, които след първоначалния престой желаят смените на болногледачите/ките да са на по-къси месечни интервали. Ако имате интерес можете да удължите вашата смяна. Това винаги става след договорка с вас, със семейството и с нас, тъй като пътните разходи се заплащат от фирма  SunSet MSH, а не от семейството. Важно е да се намери точно това семейство, където вие да се чувствате добре и да желаете да се връщате там отново. Ако и семейството е удовлетворено от вас и от вашата работа, то ние със сигурност ще намерим заедно едно добро решение.

4. Изплащане на пътни разходи

4. Изплащане на пътни разходи

Ние ще организираме вашето пътуване до семейството. При 3 месечни смени ние ще изплатим в пълен размер стойността на пътните разходи до Германия и обратно. При едномесечен престой ние ще ви изплатим бонус от  90€ за покриване на част от пътните разходи.

5. Условия за заплащане на труда

5. Условия за заплащане на труда

Ние предлагаме на нашите болногледачи/ки една дългосрочна легална работа с редовна месечна заплата. Размерът на вашата заплата зависи от изискванията на работното място и от нивото на познания ви по немски език.  Ние предлагаме заплата от  3900 € до 4800 € ( нето) за една работна смяна – това са три месечни заплати, плюс изплащане на пътните разходи. Разглеждайки други оферти на други посреднически агенции , моля не забравяйте, че при нас не се заплащат никакви комисионни такси. Съветваме ви също така, да се информирате при конкурентните агенции дали заплатата е БРУТО (сумата с всички данъци и осигуровки) или НЕТО ( чистия доход).

6. Форма на заплащане

6. Форма на заплащане

Може би сте имали случай в други агенции, когато вашата заплата е била изплащана директно „на ръка“ от семейството. Този начин на плащане е нелегален  и затова при нас не е приложим. Заплатата се изплаща от работодателя - това е фирма  SunSet MSH . За служителите на фирма SunSet MSH срокът на изплащането на заплатите е винаги  20-то число на следващия месец. Формата на изплащане е обикновено банков превод, затова ви молим да проверите дали номерът на посочената от вас  банковата сметка е правилен.

7. Условия за работа като болногледач

на болен и безплатна регистрация в нашето дружество. Регистрирайте се безплатно и без обвързване и нашите специалисти ще ви потърсят най-късно до  24 часа.

B: Протичане на съвместната работа
1. Безплатна регистрация

1. Безплатна регистрация

За успешна регистрация е необходимо да попълните онлайн формуляра, който ще намерите на нашата уеб-страница. Регистрацията в нашето дружество е безплатна, необвързваща и ще отнеме не повече от няколко минути. След успешна регистрация, в рамките на 24 часа ние ще ви потърсим по телефона, за да финализираме окончателно досието ви.

2. Личен разговор

2. Личен разговор

В случай, че отговаряте на основните изисквания (владеене на немски език на комуникативно ниво, опит  в гледане на болни и/или възрастни хора) ние ще ви регистрираме успешно и ще ви поканим на персонален разговор, на който ще изясним всички подробности относно вашето пътуване до Германия. Сърдечно ви каним да посетите офиса ни в София.

3. Оферта на подходящо работно място

3. Оферта на подходящо работно място

След изпълняване критериите за работа като болногледач/ка и след завършване на личния разговор, нашият екип от  професионалисти започва  интензивно да търси за вас подходящо работно място. Вие можете лично да кандидатствате за конкретно работно място, като попълните нашия формуляр за контакт на нашата уеб-страница.

4. Подписване на трудов договор

След като сте приели предложеното работно място,вие подписвате трудов договор и така ставате официално част от дружество SunSet MSH.