Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ние помагаме от 2004
Специалисти в Бавария
Утвърдени клиенти
Скайп Интервю Скайп Интервю

Blog

​Фирма „Сънсет“ е готова за втората вълна на пандемията

Скъпи болногледачи,

тази година  - 2020  ни показа на всички, че не всичко, което сме приели за даденост, винаги ще остане така. Много от промените, към които трябваше да се адаптираме, като носене на маска или дезинфекция на ръцете, вероятно ще останат с нас още няколко месеца. В SunSet реагирахме много бързо на всички промени, които пандемията донесе със себе си.

Като единствената агенция по време на първата вълна на пандемии:

- Ние превозваме болногледачи от България за Германия без никакви ограничения

- Предоставили сме защитно оборудване за нашите работници - маската за лице

- Автомобилите са основно дезинфикцирани

- Нашият кризисен екип редовно наблюдава промените в света и предприема всички мерки , за да осигури необходимата работа.

Сега работим също толкова усърдно, когато на върха е много по-силна втора вълна от пандемия Ще продължим да гарантираме, че болногледачите се транспортират до Германия при спазване на всички мерки за сигурност. Престоят в Германия с клиент е една от най-безопасните дейности, които можете да правите по това време на криза.

Срещате само много малка група хора, така че рискът от инфекция да бъде сведен до минимум. SunSet се ангажира да продължи да предоставя работа на тези, които се нуждаят от нея. Възползвайте се от възможността да си намерите нова работа с добри условия от надежден работодател. Можете да намерите всички актуални свободни работни места на: https://bg.sunset24.eu/svobodn...

SunSet - вашият надежден партньор от 2004 г.

С уважение, Ваш SunSet