Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung Höchste Glaubwürdigkeit Bewertung
Ние помагаме от 2004
Специалисти в Бавария
Утвърдени клиенти
Скайп Интервю Скайп Интервю

Blog

Празниците на радостта и щастието се завръщат

Измина още една година и Коледа е точно на вратата ни. За нас в SunSet това е най-доброто време от годината, както е за повечето от вас. Коледните празници са още по-важни за нас, защото много възрастни хора разчитат на нас, и на болногледачът който ще е с тях по време на тези най - хубави праници  през годината. Много ви благодарим  скъпи болногледачи.

Често трябва да се откажете от почивка със семейството си за сметка на работата. В същото време всички знаем, че вашата работа със смисъла и  радостта, които носите в сърцата на стари, болни и самотни хора , е хиляди пъти по-голяма от скръбта при  раздялата.

Останалите от нас, които им помагаме, сега имат уникалната възможност да зарадват някой за Коледа. В края на годишнит сезон „Сънсет“ предлага няколко свободни работни места с атрактивен бонус от 150 до 200 евро за турнус Така че не се колебайте и се регистрирайте, за да помогнете на тези, които се нуждаят най-много от вашата помощ. В допълнение към това  ще получите добра  заплата, справедливи условия и подход от нашите служители. Повече на: https://bg.sunset24.eu/svobodni-rabotni-mesta.

Сънсет  ви пожелава  Весела Коледа и щастлива Нова 2021 година.